Inner Balance Adapter

Met deze adapter en de gratis Inner Balance App van Heartmath, maak je van je smartphone een volwaardig HRV biofeedback apparaat!

Meet je stressniveau, HRV en hartcoherentie met je telefoon of tablet

Hartcoherentie iPhone App Inner BalanceMet een hartcoherentie biofeedback adapter in combinatie met de gratis Inner Balance App van Heartmath maak je van je eigen iPhone, iPad of iPod Touch een volwaardig biofeedback apparaat. Inner Balance is de gratis App die beschikbaar is voor de iPhone, de iPod Touch en de iPad. De hardware die nodig is kun je in onze winkel kopen. Er zijn twee verschillende adapters, de bluetooth adapter werkt met Android én iOS smartphones en tablets. Dus ook voor iPad's en iPhones:Inner Balance connector De Inner Balance App is prachtig vormgegeven en heeft veel mogelijkheden om zelf dingen aan te passen, zoals muziek die je prettig vindt en een inspirerende foto.De Inner Balance App heeft 4 oefenniveau's, waardoor deze geschikt is voor beginners en gevorderden. De Inner Balance Adapter die bij deze App hoort is te koop in onze winkel inclusief infrarood oorsensor. De Inner Balance App heeft een animatie die helpt om een regelmatige ademhaling te krijgen en een soort puntensysteem (Achievements) zorgt ervoor dat je de voortgang van je oefeningen goed kunt bijhouden en een jezelf bepaalde doelen kunt stellen zoals bijvoorbeeld 300 punten per dag halen...

Onstressen met biofeedback, een effectieve en efficiënte methode om stress te reguleren.

Met behulp van biofeedback apparatuur maak je jouw hartritmevariatie zichtbaar. Dit helpt om je bewust te worden van je ademhaling en emoties en dat helpt dan weer om deze beide te reguleren. Dit klinkt heel eenvoudig en in feite is het dat ook. Het is echter nog veel krachtiger als je weet waar je mee bezig bent en dat een aantal dingen nogal essentiëel zijn.

Ik heb een E-Boek geschreven "Ontstressen met biofeedback" waarin ik praktische tools en technieken beschrijf om je hartcoherentie te verbeteren en hoe je hartcoherentie kunt gebruiken om beter te leren omgaan met stress. Het boek is onder andere gebaseerd op het oefenen met deze biofeedback App.

Het is geen wondermiddel waarmee je stress als sneeuw voor de zon verdwijnt. Je zult er echt zelf actief iets voor moeten doen én laten. Toch vraagt het niet meer dan ongeveer 10 minuten per dag, gedurende een periode van ongeveer twee maanden om significante resultaten te bereiken.

Demonstratievideo van de Inner Balance App:

Inner Balance Bluetooth adapter voor iOS en Android. Deze adapter is geschikt voor smartphones én tablets!
Inner Balance Adapter Lightning voor iPhone's met lightning ingang.